martes, 17 de septiembre de 2013

QUÈ ENS EMOCIONA?

Tots experimentem emocions, positives i negatives, però no tots ens emocionem davant el mateix. Per uns el seu país. la seva senyera li produeixen la màxima emoció, d'altres és la música, la poesia, el cinema, el seu equip de futbol, etc.

Mira el següent vídeo i apunta com demostra la Laia que li emociona tota la vida. 



Comparteix després el que has apuntat amb el teu company o companya, coincidiu? 

Ara, comparteix-ho amb tota la classe. Amb quines idees coincidiu més?

 
Crea una primera entrada assenyalant les coses, situacions, imatges que més t'emocionen. Afegeix-hi música, si vols. Pensa que després l'hauràs de presentar i compartir amb el grup.


Totes les persones necessitem compartir moltes de les coses que ens passen i que pensem amb altres persones. Però no és una cosa molt natural, hem d'aprendre a compartir, especialment quan el que necessitem compartir és quelcom íntim.   Per això els amics són tant importants, especialment a l'adolescència, perquè ens ajuden a entendre'ns una mica més quan intercanviem què ens passa, què ens agrada, què no suportem...


Vídeo "Tens un amic" Gossos (lletra)

Ja has après a compartir què et passa i el que sents amb algú o encara et costa?


 
Busca a la xarxa 5 frases o cites boniques sobre l'amistat i adjunt-hi algunes fotos que hi lliguin.



Moltes persones han trobat amb la utilització de les xarxes socials (facebook, fotolog, twitter, blocs...) una manera de compartir el que més els agrada, el que els emociona en positiu : 
Els seus plats de cuina favorits 
Els seus viatges
Les seves lectures
Les noves respecte els seus equips
Les noves respecte a la política


Crea el teu blog i personalitza'l (dibuix de fons, lemes, rellotge, imatges, etc). Fes-lo servir, a més a més, per aprendre noves coses sobre les emocions. Posa-hi un "link" al bloc de la professora i al dels companys que més t'avinguis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario