sábado, 14 de septiembre de 2013

LES EMOCIONS i ELS ANIMALS


Com que hem dit que les emocions són instintives, també els animals les experimenten.

Busqueu a la xarxa fotografies d'animals que experimentin emocions. Quines emocions creieu que experimenten?


Podríem dir que el món de les emocions acosta els humans una mica més als animals. Les emocions fan que humans i animals ens entenguem més mútuament i alhora ens puguem ajudar uns als altres.


Heu sentit mai a parlar dels gossos Pigall? I de la zooteràpia o teràpia amb animals?

 



Busqueu a la xarxa en què consisteix la teràpia amb gossos, dofins, cavalls o altres animals. Anoteu i visualitzeu tot el que necessitareu per explicar-ho als companys de classe :Per quin tipus de persones es fa servir? Quins problemes intenten solucionar o mitigar? Podeu fer servir powerpoint / video/ fotos de la xarxa, etc.


D'acord sobre les emocions, però i els sentiments? Sobre si els animals tenen o no sentiments, els experts ja no es posen tant d'acord. La majoria pensen que com que els animals no pensen no poden tampoc experimentar sentiments. De totes maneres, hi ha algun científic que creu que sí que experimenten alguns sentiments, com l'amor, l'odi, la gelosia, etc.




Què en penseu vosaltres?
Heu vist mai pel·lícules on el protagonista sigui un animal, tipus Lasie, Hachiko o Willy? 






Penseu que és real que aquests animals senten aquests sentiments i per això fan el que fan, o són "invents" dels homes que voldrien que així fos? Per què ens agraden tant les pel·lis amb animals? Escriviu un bon paràgraf.



No hay comentarios:

Publicar un comentario