jueves, 12 de septiembre de 2013

LES EMOCIONS I LA PUBLICITAT

La publicitat és una eina poderosa que mou molts diners i que per tal de convèncer-nos que comprem, no dubten de moure les nostres emocions.Explica quins 3 anuncis tant agradat més i per què?
Com han intentat els publicistes moure les nostres emocions?De totes maneres, no sempre la publicitat està encaminada al consumisme, sinó que també hi ha la publicitat  més pedagògica, o també anomenada, impactant. Aquests anuncis  pretenen que les persones es posicionin, reaccionin i/o canviïn d'opinió respecte un tema socialment polèmic.


Després de mirar el vídeo de la publicitat impactant, escriu quins 3 anuncis consideres que t'han impactat més. Per què? Quins punts forts han fet servir els publicistes per intentar convèncer els espectadors?


Per ser publicista s'ha de ser molt imaginatiu i dominar sobretot el llenguatge de la imatge, però també del llenguatge escrit o auditiu (paraules, melodia, cançó o tonada).T'agradaria ser publicista? Series capaç de trobar un vídeo sobre un anunci i fer-ne una crítica. Què es podria millorar, com el canviaries? Això és el que de fet fa un bon publicita. Enhorabona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario