viernes, 13 de septiembre de 2013

SÈRIES QUE M'EMOCIONEN



A les sèries de televisió hi trobem un allau d'emocions. La vida dels protagonistes és tan intensa que les emocions s'apilonen i ens fan experimentar sentiments molt diversos en poc temps.

Per tal de comprovar-ho veurem alguns capítols de les sèries que més agraden a la nostra classe i que alhora tracten de temàtiques ben diferents..
  1. Començarem amb el primer capítol de la famosa sèrie policíaca americana CSI in New York.


  2.  Seguirem amb un capítol impactant de La Patrona, una telenovel·la mexicana.




 3. Veurem també un episodi de la sèrie d'humor espanyola 
                      Aquí no hay quién viva.               o             La que se avecina.

              Capítol 81

  4. Per acabar, passarem un episodi d'alguna sèrie de ciència ficció, tipus 
                              Fringe                                       o                    Doctor Who.  http://streamcloud.eu/cwfy1q16o4ll/Fringe_1x01.avi.html   http://streamcloud.eu/opwpjgwzogcb


  Mentre passem els diferents capítols de les sèries anirem comentant el que ens agrada i el que no de cadascuna d'elles. Però al final intentarem fer un fòrum per esbrinar què ens ha emocionat més i per què i en quina sèrie hi trobem més emocions aglutinades. Quina de les sèries que hem vist a classe voldríeu seguir mirant el següent capítol. Per què?

  Hem triat algunes de les moltes sèries que ens ofereix la petita pantalla. Segur que en coneixeu d'altres que us agraden. Proposeu-ne tres més: busqueu una imatge de la sèrie, anoteu de quin tipus de sèrie es tracta (humor, policíaca, telenovel·la, ciència ficció...), comenteu-ne l'argument bàsic i si trobeu un capítol interessant a la xarxa pengeu-lo també a la vostra entrada del bloc.

  Mireu els següents capítols de les sèries que la professora proposa. De què van aquestes sèries? Us han agradat? Les coneixíeu?
           
                                                    PLATS BRUTS                                                      JET LAG









No hay comentarios:

Publicar un comentario